2 reacties op “Attentie DWDD, tijd voor nieuwe tafelheer?

    DeeJz Linden

    (13 september 2011 - 22:29)

    Goed stuk, verhelderend en duidelijk.. Het blijft echter een mening en gelukkig mogen we deze hebben in Nederland. Vermoedelijk zet men Jan er bewust neer, juist om zijn klaagzang… lekker tegendraads en spraakmakend… Iig voor de DWDD kijkers.

    Ik kan je suggesties zeker wel waarderen, Miss Montreal is zeker goed gebekt ( haar handicap even achterwege laten.. ) En fris bloed kan men altijd gebruiken op de nederlande TV..

    Maar uuh, wanneer kunnen we jou bewonderen als tafeldame ? (of was dat niet de opzet van deze blog ? )

      Lisa Niehoff

      (13 september 2011 - 22:33)

      Ik als tafeldame? Haha, je bent toevallig de tweede die het zegt. Maar het was inderdaad niet de opzet van het verhaal. Ik wil gewoon luchtige televisie waar ik ook iets van opsteek, maar me niet kapot hoef te ergeren aan mensen die in mijn ogen een mening proberen te hebben. Ik vind ook dat je als tafelheer/-vrouw een bekende in Nederland moet zijn en als iets heb kunnen betekenen. Ik ben feitelijk gezien maar een studentje zonder een voor de Nederlandse bevolking boeiende CV. Klinkt cru, maar persoon als ik zou niet boeiend genoeg zijn. Wie weet over paar jaar;-) haha.

      ps. Miss Montreal is sinds haar debuut behoorlijk gegroeid in haar charisme. Dat stotteren is bijna niet meer terug te horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *